header1

Trust@Track

Trust@Work beschikt over een Opel Speedster Turbo waarmee u als passagier snelle rondjes kan draaien op bovenstaande circuits. Trust@Work heeft nu ook een classic Lotus Elan 26R FIA uit 1965 ter beschikking. Dit is een full FIA race wagen die mag meeracen in tal van Classic Grand Prix rond de wereld.

Contacteer ons op jch@trustatwork.be voor een gepersonaliseerde offerte!

Opel Speedster Turbo

Trust@Work beschikt over een Opel Speedster Turbo waarmee u als passagier snelle rondjes kan draaien op bovenstaande circuits.

De Speedster Turbo is een open 2-zitsportwagen met centrale motor achterin gebouwd op een aluminium chassis. De Speedster Turbo werd gebouwd tussen 2003 en 2005 op zo’n kleine 1000 exemplaren (exact productie-aantal is moeilijk te achterhalen) door Lotus Cars in Hethel, UK.

In wezen gaat het om een Lotus Elise met een door Opel aangepaste (iets meer confort) ophanghing en een eigen Opel carrosserie uit composiet. Belangrijkste verschil echter is de 2.0 l Opel Turbo motor die stukken beter, sneller en veel koppelrijker is dan de 1,8 l atmosferische Toyota motor die terug te vinden is in de Lotus Elise. De Speedster Turbo heeft 200 PK en gaat van 0 tot 100 km/u in 4,9 sec. De topsnelheid is zo’n goeie 240 km/u

De Trust@Work Speedster is licht aangepast voor het circuitwerk met andere remmen (schijven en remblokken), regelbare ophanging, lichtgewicht wielen met semi-slicks en kuipzetels met 4-puntsgordels. Er werd een grotere racebenzinetank gemonteerd om “droogvallen” in snelle linkse bochten te vermijden.
De motor en versnellingsbak worden standaard gehouden omwille van de betrouwbaarheid.

Opel Speedster technische specificaties