husqie

Trust@Enduro

Trust@Work organiseert meerdaagse enduro trips in Frankrijk, Spanje, Portugal, Polen, Roemenië etc. Trust@Work heeft meer dan 10 jaar ervaring in het deelnemen en organiseren van één- of meerdaagse enduro uitstappen in België of buitenland.

Trust@Work heeft daarvoor een gloednieuwe Husqvarna 350 FE ter beschikking en kan hiermee op aanvraag u de knepen van het endurorijden leren. Verder is ook nog altijd de KTM 400 EXC te gebruiken om de eerste stappen van het endurorijden te leren in een open veld: positie op de motor, schakelen, sturen, remmen, slalom tussen bomen, traag rijden, kleine bultjes etc.

Trust@Work nam deel aan de editie 2010 van de Oost-Europa Rally: 2500 km overhard met navigatie in Polen, Slovakije, Hongarije en Roemenië. Heeft u zelf een enduro en wil u eens enkele dagen deze prachtige sport in de ongerepte natuur beoefenen ?

Contacteer ons op jch@trustatwork.be voor een gepersonaliseerde offerte!

Husqvarna 350 FE

Trust@Work heeft een gloednieuwe Husqvarna 350 FE ter beschikking en kan hiermee op aanvraag u de knepen van het endurorijden leren. Husqvarna is ontstaan meer dan 100 jaar geleden in Zweden en is het oudste bestaande off road motomerk ter wereld.

Husqvarna heeft in zijn lange geschiedenis veel hoogtes maar ook enkele laagtes gekend en is ook door verschillende handen gegaan van Italië tot Duitsland : effectief heeft BMW destijds Husqvarna gekocht om met hun kennis en technologie een eigen enduro moto te ontwikkelen. BMW heeft het maar enkele jaren volgehouden in de enduro. Tot wereldleider KTM het merk overnam en hun premium merk Husaberg (wat zelf een spin off was van Husqvarna) stopzette en het verving door Husqvarna. De cirkel is rond…

Husqvarna wordt op vandaag 100% bij KTM in Mattighofen geproduceerd en het merk Husqvarna is nu de premium brand van KTM.

Husqvarna 350 FE technische specificatie